Colouring

Csak azért mert tél van, a színeknek nem muszáj eltűnniük, az életünkből. Bevallom, a Szex és New York óta, ahányszor meghallom a colouring szót, amellett, hogy egy jót mosolygom rajta, nem a színezés jut az eszembe:-)
Most mégis felnőtteknek, igenis felnőtteknek, szóló kifestős lapokat kerestem. Az elmúlt karácsonyok alkalmával, már belefutottam pár színezős könyvbe, de nem vettem túl komolyan. Furán hangzott, hogy felnőtteknek szólnak, nem ehhez vagyunk szokva. Legutóbb azonban, már majdnem vettem egyet. Majdnem, és íme itt a lehetőség nektek is. Semmi másra nincs szükségetek, mint néhány színes ceruzára. A hatása pedig: kisimulnak a gondolatok, a feszültség és stressz lebomlik, és nem marad más csak az alkotás öröme, és a végeredményben való gyönyörködés.
Rengeteg féle verzió létezik: a leghétköznapibb dolgoktól kezdve a művésziekig, szinte nincs olyan téma, ami nem található meg. Vannak amelyek nagyon részletgazdagok, vannak egyszerűbbek, ki kedve és ízlése szerint válogathat közülük.

A képek forrása: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s