Dobozok

Ez a bejegyzés, már érlelődik bennem egy ideje, ugyanis tél óta, szorgalmasan gyűjtöm a konzerves dobozokat. Biztosan észrevetettétek már, hogy a ráragasztott papír alatt, néha bizony lehetőségek egész tárháza sorakozik fel. Egy-egy darab önmagában is megállná a helyét, de egy kis segítséggel, egy teljesen új dimenzióba léphetünk vele.

Aki szeret fúrni, és netán még festeni is, a következő mécseseket készítheti el, egy nyár esti  beszélgetős, borozgatós estére.

 

 

 

A képek forrása itt és itt.

 

 

 

A képek forrása itt és itt.

A festék, itt is jól jöhet és nem mellesleg a manapság már könnyen beszerezhető washi tape is. De ragaszthatunk rá, bármilyen kézzel készített díszt, idézetet, számunkra kedves képet,dolgot. Hogy mit tárolunk benne, az már a fantáziánkra van bízva, ceruza és toll tárolására, például kiválóan alkalmas, de esetleg néhány dísztárgy, fakanál is méltó helyre kerülhet benne.

 

 

 

A képek forrása itt és itt.

Az én kedvencem ez a hortenziás váza, de a virág típusa most lényegtelen. Jó minőségű kötél, madzag- amit találtok -kell hozzá és ragasztó. Gyakorlatilag, körbe kell csak rajta tekerni és máris kész. Jó tanácsként nem árt megjegyeznem, hogy egy befőttesüveget is tegyetek a konzervdobozba, így biztosan nem folyik ki majd belőle semmi.

Az utolsó ötlet szintén nagyon eredeti, pláne ha a halkonzerves dobozt vesszük alapul. Nekem a karácsony jut eszembe erről a képről, de más színnel, anyaggal, filccel, washi tape-el, könnyen nyáriasíthatjuk.

 

 

 

A képek forrása itt.

Nektek melyik verzió a kedvencetek? Nehéz választani tudom, nekem legalábbis elsőre nem sikerült.

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut és sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!

 


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s