Nyári táskamánia 2016

A nyár egyik fontos kiegészítője a táska. Én sokáig nem szerettem bőrt vagy műbőrt hordani nyáron, mert ragad, különösen ha nagyvárosban közlekedik az ember.

Aztán a praktikusság és a méret felülírt mindent. A kedvenc táska márkám német, Gabor, vessző nélkül, lehet otthon is kapni, az ára elég borsos, viszont leárazásnál vagy az interneten bele lehet futni, jó vételekbe.

 

Az idei kedvencem- na nem a márka, ami rettentő mód “színes”tud lenni, hanem a képen látható, kifordítható, kék/szürke csoda. Ez egy visszafogott, mégis vidám és könnyed nyári darab lett, és mivel éppen a kék táskámat le kellett cserélni…beleszerettem. Létezik belőle fekete-fehér verzió is, egy pipere táska is van benne ill. a link alatt találtok még számos szép darabot.

Ha már unom a tömeggyártást, akkor jönnek a magyar divattervezők, kézműsek darabjai. A képen látható csodás darabokat, HOCC Crochet készítette.

Az áruk elég borsos, de tudom mennyi energia és idő egy ilyen táskát meghorgolni, szóval minden pénzt megér. A mérete is megfelelő, a színösszeállítás pedig csak rajtatok múlik.

13301535_1063819650331403_235937836534421949_o

A harmadik nagy kedvenc, Róth Anikó, illusztrátor, Ő éppen most nyitotta meg a webshopját, tehát egy kattintással elérhető, nagyon eredeti rajzai vannak, a stílusa pedig egyedi, könnyen felismerhető, de nagyon izgalmas és változatos. Jól emlékszem rá az első WAMPOK egyikéről, akkor még csak  grafikákat árult, de annyira megfogtak már akkor is, hogy csak álltunk felettük és gyönyörködtünk.

Kapható nála, a különböző méretű táskákon kívül, napló, telefontok, naptár, képeslap, és rajzok, képek. Van Budapest kollekciója is, a képen ebből a felső sorban, a Nagy kerékpárost és a Dohány utcát láthatjátok.

12246687_1051141024918869_941614762461680482_n

Nektek melyik a kedvenc márkátok?

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s