Pom pom dekor

Mit készíthetünk fonalból? Pom pomot természetesen!

Már régóta foglalkoztat, a fonallal való munka, emlékszem még gyerekként, anyukám, rendszeresen, kötött nekünk valamit. Biztos emiatt is, nagyon szeretem a kötött, meleg dolgokat. Néhány ötlet, így kötőtű híján, mit is kezdhetünk a fonallal, otthon.

Mivel ebben a téli időszakban, színek nélkül vagyunk, én színes pom pom virágokat készítettem belőle. Az alábbi videó segítséget nyújthat, az elkészítésében.

dsc_0032

Először is, jó tanácsként, vastag fonalat válasszatok, a vékony amit a képen látok, nagyon szép, de ha igazi sűrű pomot szeretnétek, akkor a vastagabb jobb választás, vagy ha mindenképpen vékonyat találtok csak, akkor többször tekerjétek. Egy jó olló is előfeltétel. Illetve, szükség lesz még ragasztóra és hurkapálcikára is.

Ha már a fenti megy, lépjünk egy szintet.

Egy egész városkát készíthetünk, házakkal, hegyekkel, autókkal. Mr.Printables oldalán, rengeteg más ötlet is van. Érdemes lapozgatni.

Forrás: Mr. Printables

Harmadik lehetőség, melyet most a leárazásnál, rengeteg helyen láttam, az ilyen táskára akasztható pom-pom. De készíthetünk belőle nyakláncot, vagy gyerekszobába dekorációt!

Forrás: Pinterest

Végezetül pedig, a Pom Pom-ról ki más, is juthatna eszünkbe még:

Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismertek? Hohó! Igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakomat: ha akarom, olyan vagyok, mint egy szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított bundakesztyű, vagy szobafestőpemzli, vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök az ágon, egy szép hosszú ágon, föl-he-he-he, le-he-he-he, mivel egy szellő hintáztatja az ágat…

Jó mulatást és pom pomozást!

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut és sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s