Az én őszi trendem 2017

Hogy változott a divat 2017 őszére?

40ef1c033220166fa7f0ec1fa77dd2c5

Amikor visszanéztem az egy évvel korábbi bejegyzést, meglepődve láttam, hogy szinte sehogy. Az ősz egyébként is magával hozza, a szebbnél szebb színeket, idén a burgundi és a piros jön újra divatba, illetve ezek árnyalatai. Annál érdekesebb látni, hogy változott a divat az elmúlt 100 évben, 2 percben mindez:

Mit gondoltok a kalap, kesztyű, zakó, öltöny, sétapálca kombinációkról? Nekem nagyon tetszik, és sajnálom, hogy a korral együtt letűntek ezek is, színt, stílust, eleganciát vittek a mindennapokba, akkor még volt elvárásuk az embereknek magukkal szemben. Nem mentek el színházba sportcipőben, vagy ballagásra rövid nadrágban.

Persze ennek a kornak is megvan a pozitívuma, mindenki kiteljesedhet, megmutathatja önmagát, egyéniségét, testrészeit, kifejezheti magát ruháin keresztül, így lettek bizonyos márkák státusz szimbólumok. De ez már egy másik történet.

Az én 3+1 kedvencem 2017 őszén.

  • Minden ami colour-blocking, aki nem ismerné a szó jelentését, a színpaletta legtávolabbi, már már elütő színeit házasítják. “A lényege az, hogy minta nélküli, nagy színes felületek (“block”-ok) találkoznak egy öltözéken belül.”
  •  Minden ami hímzett, fodros, csíkos, virágos.
  • Minden ami fekete és Joid’art. A spanyol ékszermárkát érdemes szemmel tartani, izgalmassá tesz minden alkalmat és ruhadarabot.

A képek forrását a linkek alatt találjátok.

Jó nézelődést és színes őszi napokat!

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut és sok jó ötlettel várok mindenkit.

Kreatív napokat kívánok mindenkinek!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s