3+1 adventi naptár 2017

Megvallom őszintén, soha nem volt még saját készítésű adventi naptáram. Vettem egyet a Kiká-ban egyszer, egy olyan kis csizmásat, amit meg lehetett tölteni mindenféle jóval. Bármennyire is jó azonban adni kapni valamit, egy idő után kiszámítható és kicsit unalmas is.

Azt az egyet tudtam, hogy mivel akarom megtölteni 2017-ben: gondolatokkal, élményekkel. Nem ez volt a tervem de az idei adventi naptáromat digitálisan készítettem el, köszönhetően ennek a programnak, a neve Türchen, németül ajtócskák.

A kész naptár:

Kéggggpkivágás

Csoki helyett valami értékesebbel akartam megtölteni, amiről a decemberi rohanásban elfeledkezünk, az ünnep lényegét szerettem volna minden napra elraktározni. Nem mondom, hogy minden nap az, mármint a lényeg, de próbálkoztam, olyan dolgokat találni, amelyek értelmesek, van mondanivalójuk, és nem hagynak elveszni a mindennapokban, ennek megfelelően 24 dolgot választottam,  például ilyeneket: Írj egy képeslapot, Adakozz, Hívj fel valakit akiről régen hallottál.

 A Facebook oldalamon is megtalálható és kinyitható minden nap egy újabb.

Mi a jó benne? Minden. Ingyenes, ami nagy szó, választhatsz hátteret, betűtípust, ha kifogynál az ötletekből vagy meglepetésre vágysz kitölti ő helyetted, az általad választott témákkal. Kerülhet bele kép vagy videó. Be lehet állítani hóesést, konfettit vagy szívecskéket. Nem mondom, hogy ez a jövő, de a mai digitális világunkban, nekem nagyon tetszett ez az ötlet.

Ha mégis régi vágású adventi naptárat kerestek íme 3+1 ötlet:

785018b1a67f56318d2f9e87064f416e
Minireyve

Karton papír és festék, és kész a karácsonyi falu. Itt nem nagyon lehet elrejteni semmit, de a kreatívak megoldják szerintem.

Képkiggvágás
Zü Blog

Zü Blogján az a fantasztikus, hogy az összes letölthető és képen keresztül illusztrálja, hogyan kell őket hajtogatni. Gyerekekkel nagyon jó kis program lehet. És itt már el is rejthetünk valamit a dobozokban.

f0dc8890ccab8797abf07bac794d0ac8
So Leb ich

Ha nem bukkantam volna erre a digitális naptárra, erre esett volna a választásom. Igazán egyszerű, és a számok mögött, nyugodtam megbújhat egy gondolat. Talán jövőre.

Aki pedig a skandináv stílust kedveli, és szereti a mézeskalácsot, ezt ne hagyja ki:

DSC_0016
Bratte bakka

DSC_0010b

Ha van kedvetek, legyetek tagjai a Facebook oldalamnak ill. csoportomnak, Kreatív Ünnepnapok néven fut, karácsony közeledtével, sok jó ötlettel várok mindenkit.

Még több naptárat találtok ebben az albumban:


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s